Kepware

Kepware je razvijalec programskih rešitev za povezovanje različnih naprav v avtomatizaciji in programskih aplikacij, ter tako omogoča koncept Industrijskega Interneta stvari. Produkti Kepware služijo strankam na različnih trgih – pri avtomatizaciji zgradb, v proizvodnji, energetiki, proizvodnji plina in nafte, ter ostalih industrijah. Kepware je bil ustanovljen leta 1995 in je prisoten v več kot 100 državah. Mnogim podjetjem pomaga izboljšati procese odločanja in poslovanja.

Inea RBT je zastopnik Kepware-ovih produktov za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Kosova ter Črne gore. Kot pooblaščeni prodajalec Inea RBT distribuira, promovira in nudi lokalno podporo za programske rešitve Kepware zunaj Severne Amerike.

Več o produktih najdete spodaj!

 

KEPServerEX je vodilna industrijska komunikacijska platforma, ki zagotavlja en vir podatkov iz naprav industrijske avtomatizacije za vse vaše aplikacije. Platforma omogoča povezovanje, upravljanje, prikazovanje in nadzorovanje različnih komponent za avtomatizacijo in programskih aplikacij – od sistemov za nadzor obratov do informacijskih sistemov podjetja. Nadzor je mogoč preko skupnega intuitivnega uporabniškega vmesnika.

KEPServerEX je knjižnica z več kot 150 gonilniki naprav, klientov in naprednih plug-inov za povezovanje naprav najbolj znanih dobaviteljev strojne opreme (Mitsubishi Electric, Allen Bradley, GE, Omron, Schneider in Siemens) in industrijskih iniciativ (MTConnect, DNP3, IEC 61580/60870 in BACnet). Klientu nudi dostop do aplikacij kot so ERP, MES, HMI in SCADA preko OPC in lastnih protokolov. Dostop je možen tudi preko novih IoT vizualizacijskih in analitičnih produktov preko MQTT, REST in ostalih IT usmerjenih protokolov.

Prenesite si demo programsko orodje.

 

Več informacij o KEPServerEX na povezavi.

RedundancyMaster povečuje zanesljivost in razpoložljivost OPC podatkov z omogočanjem večih OPC strežnikov, ki so lahko konfigurirani v redundantne pare. Vsak redundantni par se pojavlja kot posamezni OPC strežnik h katerikoli aplikaciji OPC klienta. RedundancyMaster podpira preklop za katerikoli OPC DA strežnik glede na sam status strežnika ali glede na specifični predmet konfiguriran znotraj strežnika. Slednje zmanjšuje neaktivni čas delovanja naprave in preprečuje izgubo podatkov.

RedundancyMaster je »drop-in« aplikacija, ki ne zahteva nobenih sprememb na OPC klientu oziroma aplikacijah strežnika. Uporabniku omogoča hitro povečanje zanesljivosti in razpoložljivosti OPC podatkov.

Prenesite si demo programsko orodje.

 

Za več informacij o produktu kliknite na povezavo.

LinkMaster je univerzalni prehod za OPC sisteme, ki omogoča gladko povezovanje podatkov med OPC DA strežniki. LinkMaster se lahko povezuje na DDE strežnike, lahko povezuje zapuščene DDE sisteme in nove OPC podprte aplikacije.

Prenesite si demo programsko orodje.

 

Več informacij na povezavi.



SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas