HMS Industrial Networks

Produkti HMS Industrial Networks omogočajo povezovanje in prevajanje različnih industrijskih protokolov na ravni proizvodnih obratov, rešitve za CAN in »Safety« komunikacijo ter oddaljen dostop do strojev. Rešitve proizvajalca HMS Industrial Networks omogočajo pot v Industrijo 4.0.

Anybus komunikacijski pretvorniki se uporabljajo kot komunikacijski prevajalci med napravami (ali omrežji), ki koristijo različne komunikacijske protokole. Tako je mogoče med seboj povezati večino industrijskih protokolov znotraj industrijskih Ethernet in Fieldbus omrežij. Anybus nudi tudi namenske vstavljive vmesnike za komunikacijo naprav z odprtimi omrežji.

Več o komunikacijskih pretvornikih Anybus

Komponente Anybus Wireless omogočajo WLAN in Bluetooth komunikacijo, kjer žično povezovanje ni željeno oziroma mogoče.

Več o Anybus Wireless komponentah

Ewon industrijski modemi omogočajo oddaljen dostop do naprav in daljinsko zajemanje podatkov iz oddaljenih naprav. Glavne funkcije modemov so VPN dostop do oddaljenih naprav, daljinsko programiranje/parametriranje naprav, daljinski zajem podatkov iz oddaljenih naprav ter prejemanje alarmov.

Daljinsko zajete podatke je mogoče vizualirati kot KPI indikatorje, Web HMI zaslone in kot napredne nadzorne plošče po meri. Slednje omogočajo poročila podatkov s časovno oznako ter zgodovinske KPI indikatorje in dogodke.

Slehernemu uporabniku (programerji, vzdrževalci, vodje proizvodnje) modemi olajšajo delo in zmanjšujejo stroške servisnih posegov.

Več o modemu Ewon Cosy+ (za osnovni daljinski dostop do naprav)

Več o modemu Ewon Flexy 205 (za zajem podatkov iz oddaljenih naprav in napredne podatkovne funkcije)

Klik do tehnično podpornih vsebin za modeme Ewon

Skrbnik programa: Melita Florjan (melita.florjan@inea-rbt.si, +386 51 324 358)

Komunikacijski moduli IXXAT se uporabljajo kot komunikacijske rešitve na področju CAN omrežij, “Safety” funkcij in na področju avtomobilske industrije. Poleg enostavnega razvoja “Safety” funkcij moduli omogočajo komunikacijo znotraj strojev in med komponentami.

Klik do komunikacijskih modulov IXXAT

Novo v naši ponudbi!

Komunikacijski pretvorniki Intesis so namenjeni avtomatizaciji domov in zgradb. Intesis pretvorniki se delijo v dve skupini.

Prva skupina obsega prevajalce za omrežja BACnet, KNX, Modbus, DALI, M-Bus, ASCII, LonWorks in druge ter nudijo dvosmerno kontrolo in monitoring vseh parametrov in funkcionalnosti “Building Automation” projektov.

Druga skupina obsega komunikacijske vmesnike za (AC) klima naprave. Pretvorniki nudijo popolno integracijo dvosmernega monitoringa in nadzora za naprave Daikin, Fujitsu, Haier, Hisense, Hitachi, LG, Midea, Mitsubishi Electric (Heavy Industries), Panasonic, Samsung in Toshiba. Podpora protokolom BACnet, KNX, Modbus in ASCII (WiFi).

Pretvorniki komunikacijskih protokolov (KNX, BACnet, Modbus,…)

AC pretvorniki za centralizacijo klima naprav

Cloud rešitve za HVAC sisteme in pametne zgradbe

Več na https://www.intesis.com/

Skrbnik programa: Andrej Vrbančič (andrej.vrbancic@inea-rbt.si, +386 40 459 031)SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas