Nizkonapetostna stikala

Zračni odklopniki

Poskrbite za večnamenskost električne opreme z uporabo Mitsubishijevih zračnih odklopnikov, ki so primerni za zaščito glavnega tokokroga. Zračni odklopniki imajo številne prednosti, med katere sodi izboljšana zanesljivost pri preklapljanju. Lahko jih uporabite za razširitev področja selektivne koordinacije z razširitvijo nazivnega kratkotrajnega zdržnega toka za uporabo v priključkih glavnih tokokrogov.

Več informacij o zračnih odklopnikih

Odklopniki za ozemljitveni uhajavi tok

Široka paleta proizvodov, ki so nadvse primerni za zaščito pred preobremenitvijo, kratkim stikom in električnimi udari v nizkonapetostnih tokokrogih. To so osnovni proizvodi za zaščito nizkonapetostnih tokokrogov. Serija WS-V, najnovejša Mitsubishijeva serija nizkonapetostnih odklopnikov, ponuja številne različne izvedbe, vključno z odklopniki »tipa F«, ki se kljub majhnim meram ponašajo z izboljšano uporabnostjo.

Več informacij o odklopnikih za ozemljitveni uhajavi tok

Kompaktni odklopniki

Široka paleta proizvodov, ki so nadvse primerni za zaščito pred preobremenitvijo in kratkim stikom. To so osnovni proizvodi za zaščito nizkonapetostnih tokokrogov. Serija WS-V, najnovejša Mitsubishijeva serija nizkonapetostnih odklopnikov, ponuja številne različne izvedbe, vključno z odklopniki »tipa F«, ki se kljub majhnim meram ponašajo z izboljšano uporabnostjo.

Več informacij o kompaktnih odklopnikih

Inštalacijski odklopniki

Inštalacijski odklopniki (MCB) so kompaktne elektromehanske naprave za do 63 A, namenjene za zaščito pred preobremenitvijo in kratkim stikom. Večinoma so namenjeni za gospodinjsko in podobno rabo.

Več informacij o inštalacijskih odklopnikih

Kompaktni odklopniki za enosmerni tokokrog (do 1000 V DC)

Kompaktni odklopniki za uporabo v enosmernih tokokrogih so na voljo od 63 A (600 V DC) do 800 A (1000 V DC). Kompaktni odklopniki za uporabo v enosmernih tokokrogih se uporabljajo predvsem na enosmerni strani fotovoltaičnih sistemov za proizvodnjo električne energije ali v enosmernih aplikacijah znotraj elektrodistribucijskih sistemov, kot so npr. podatkovni centri.
Več informacij o odklopnikih za enosmerni tokokrog (do 1000 V DC)

Odklopniki v skladu s standardom UL 489

Ti odklopniki so najboljša izbira za nadtokovno zaščito v državah Severne Amerike. Odklopniki so v skladu z ameriškim standardom UL in kanadskim standardom ter imajo oznako UL. Primerni so za uporabo z napajalnimi vodi in za zaščito končnega tokokroga.
Več informacij o odklopnikih s standardom UL 489

Odklopniki za uporabo v posebnih aplikacijah

Nadgradite svojo električno opremo z uporabo proizvodov, primernih za vašo posebno aplikacijo. Če menite, da uporaba standardnega odklopnika MCCB/ELCB ni primerna za posebno vrsto obremenitve, se lahko odločite za uporabo posebnega odklopnika.

Več informacij o odklopnikih za posebne aplikacije

Dodatna oprema in sorodne komponente

Proizvodi omogočajo razširitev funkcij odklopnika. Na voljo je obsežen nabor različne dodatne opreme za notranjo in zunanjo namestitev. Ti dodatki lahko naredijo odklopnik bolj varen in prikladen.

Več informacij o dodatni opremi in sorodnih komponentahSODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas