Kontaktorji in motorski zaganjalniki

Kontaktorji

Omogočajo natančno krmiljenje vašega motorja. Poleg krmiljenja motorjev omogočajo tudi daljinsko krmiljenje drugih bremen, kot so grelci (upori) in osvetlitev.

Več informacij o kontaktorjih

Releji

Elektromagnetni releji z izboljšano zanesljivostjo in uporabnostjo. Lahko se uporabljajo kot releji za upravljanje kontaktorjev. Več kontaktnih točk omogoča zanesljivo vodenje in prenos signalov.

Več informacij o relejih

Motorski zaščitni releji

Motorski zaščitni releji, ki ščitijo vaš motor pred pregorenjem. Lahko jih uporabljate za zaščito motorja pred pregorenjem v primeru preobremenitve ali blokiranega rotorja. Ponujajo širok nabor funkcij, vključno z zaščito pred preobremenitvijo in izpadom faze, časovnim zamikom in hitro priključitvijo.

Več informacij o motorskih zaščitnih relejih

Motorski odklopniki

Združujejo funkcije nizkonapetostnega odklopnika in termičnega preobremenitvenega releja. Ta naprava je sposobna zaščititi končni tokokrog motorja pred preobremenitvijo, izgubo faze in kratkim stikom. Omogoča še varnejšo napeljavo in zaščito motorja.

Več informacij o motorskih odklopnikihSODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas