Nizkonapetostna stikalna tehnika

Mitsubishi Electric poleg opreme za avtomatizacijo nudi tudi nizkonapetostno stikalno opremo. Mitsubishi Electric ponuja popolno paleto 1. nizkonapetostne stikalne opreme ter 2. kompaktnih in varnih motornih zaganjalnikov, ki so enostavni za uporabo.

Nizkonapetostna stikala

Nizkonapetostna stikala podaljšujejo življenjsko dobo električne opreme. Nizkonapetostna stikala so na voljo v različnih verzijah glede na zahteve trga električne energije in raznih strojev.

Več informacij o nizkonapetostnih stikalih

Kontaktorji in motorski zaganjalniki

Širok razpon produktov, ki so ugodni za različne namene. Motorski zaganjalniki serije MS-T/N so ekološko prijazni, mednorodno uporabni, kompaktni, enostavni za uporabi in varni. Izpolnjujejo zahteve številnih mednarodnih standardov in so idealni za širok nabor inštalacij, od stikalnih plošč ter do naprav, ki zahtevajo visoko zanesljivost.

Več informacij o kontaktorjih in motorskih zaganjalnikihSODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas