Kdo smo

Podjetje Inea RBT je bilo ustanovljeno leta 2011 in danes deluje kot dobavitelj produktov za avtomatizacijo in digitalizacijo industrijskih okolij. Zastopamo Mitsubishi Electric, HMS Industrial NetworksKepware Server Technologies in inray Industriesoftware Gmbh. Več o zastopniških programih najdete v razdelku zastopstva.

Poleg produktov za avtomatizacijo in digitalizacijo industrijskih okolij želimo našim strankam zagotoviti tehnično podporo v fazah snovanja aplikacije, montaže, programiranja in zagona. Strankam pomagamo razvijati aplikacije, svetovati o uporabi opreme za avtomatizacijo, predvsem pa se za stranko trudimo znižati skupne stroške uporabe opreme. Periodično izvajamo šolanja in predstavitve novosti na področju proizvodov za avtomatizacijo in digitalizacijo.

Naše poslanstvo:

Inea RBT je specializirano podjetje za dobavo proizvodov za avtomatizacijo in digitalizacijo proizvodnih okolij. Osrednji cilj našega delovanja je zagotavljati najsodobnejše proizvode in rešitve, ki omogočajo optimizacijo proizvodnih procesov naših strank. To uresničujemo z najsodobnejšimi proizvodi za avtomatizacijo in digitalizacijo, svetovanjem z inovativnimi rešitvami, izobraževanji in zanesljivimi poprodajnimi storitvami, ter tehnično podporo.

Naša vizija:

Postati eden izmed vodilnih ponudnikov proizvodov za avtomatizacijo in digitalizacijo na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne Gore, Kosova in Albanije. To bomo dosegli z zagotavljanjem naprednih produktov, svetovanjem o inovativnih rešitvah, izobraževanji o opremi in tehnično podporo.