O Inea RBT

Podjetje Inea RBT je bilo ustanovljeno leta 2011 kot podjetje namenjeno prodaji opreme za avtomatizacijo zastopanih proizvajalcev Mitsubishi Electric, HMS Industrial Networks in Kepware Server Technologies. Podjetje je v solasti dveh visokotehnoloških podjetij Inee d.o.o. iz Ljubljane in Robotine d.o.o. iz Kozine. Več o zastopniških programih najdete v razdelku zastopstva.

Poleg zastopstva opreme, rešitev in programske opreme za potrebe avtomatizacije, je pomemben del našega delovanja zagotavljanje tehnične podpore našim strankam. Strankam pomagamo razvijati aplikacije, svetovati o uporabi opreme za avtomatizacijo, predvsem pa se za stranko trudimo znižati skupne stroške uporabe opreme. Periodično izvajamo šolanja in predstavitve novosti na področju opreme za avtomatizacijo.

Naše poslanstvo:

Inea RBT je specializirano podjetje za dobavo opreme za avtomatizacijo vodilnih svetovnih proizvajalcev. Osrednji cilj našega delovanja je zagotavljati najsodobnejšo opremo, ki omogoča optimizacijo proizvodnih procesov naših strank. To uresničujemo z najsodobnejšo opremo za avtomatizacijo, svetovanjem z inovativnimi rešitvami, izobraževanji in zanesljivimi poprodajnimi storitvami, ter tehnično podporo.

Naša vizija:

Postati eden izmed vodilnih ponudnikov opreme za avtomatizacijo na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne Gore, Kosova in Albanije. To bomo dosegli z zagotavljanjem napredne opreme za avtomatizacijo, svetovanjem z inovativnimi rešitvami, izobraževanji o opremi in tehnično podporo.