• 12. januar, 2023

  Januar, februar in marec 2023 v znamenju izobraževalnih aktivnosti!

  Pri INEI RBT se z začetkom leta 2023 vračamo k aktivnostim, ki smo jih pred Covidom že izvajali. Vračamo se k izobraževalnim aktivnostim na temo produktov in rešitev Mitsubishi Electric. Vljudno ste vabljeni vsi, ki bi želeli pridobiti oziroma obnoviti znanja na temo PLC krmilnikov, HMI panelov, frekvenčnih pretvornikov, servo pogonov in robotov.

  Program aktivnosti je sledeč:

  Vsa šolanja in prezentacije bomo izvedli na demo opremi v naših prostorih (Stegne 11, 1000 Ljubljana). Šolanja bodo potekala v manjših skupinah, število mest je omejeno, zato vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite čimprej na info@inea-rbt.si!

  Udeleženci šolanj prejmejo certifikat. Udeležba na vseh aktivnostih je brezplačna.

 • 5. april, 2022

  Ewon Flexy v praksi – webinar delavnica

  V sredo, 20.4., ob 10:30, bomo po dolgem času spet govorili o Ewon Flexyju. Webinar bo oblikovan kot delavnica, koristen bo za: 1. vse, ki Ewon Flexy že uporabljate, 2. za vse, ki uporabljate Ewon Cosy, ter 3. za tiste, ki še razmišljate o zajemanju podatkov iz vaših naprav in daljinskemu dostopu. (več …)

 • 19. oktober, 2020

  Trojček jesenskih webinarjev na temo platforme KEPServerEX in OPC Routerja

  V jesenskem času pri INEI RBT organiziramo trojček webinarjev na temo produktov za povezovanje proizvodnega in IT nivoja. Tematike bodo zanimive za tiste, ki šele razmišljate o digitalizaciji ter tiste, ki že aktivno povezujete proizvodni in IT nivo. (več …)

 • 18. september, 2020

  Nova webinarja na temo produktov za digitalizacijo proizvodnih procesov

  Pri INEA RBT v prihodnjih dveh tednih skupaj s principaloma KEPWARE (PTC) in inray Industrie Software vabimo na poslušanje dveh interaktivnih webinarjev na temo digitalizacijskih orodij KEPServerEX in OPC Router. Tokratni tematiki sta nekoliko “Siemens” usmerjeni. (več …)

 • 23. julij, 2020

  Bonitetna ocena A+ za leto 2020

  Pri INEA RBT smo si za leto 2020 prislužili bonitetno oceno A+ s strani bonitetne hiše Companywall. Ocena izkazuje skupek objektivnih in standardiziranih podatkov, ki zajemajo celotno dejavnost podjetja. Ocena je določena glede na finančno in ekonomsko analizo poslovanja v preteklem letu, ter je kombinacija statične in dinamične ocene.

  Na temu mestu se vsem strankam zahvaljujemo za zaupanje. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje znali odgovoriti na potrebe in želje v vaših projektih avtomatizacije.

   

 • 2. julij, 2020

  Dva nova webinarja pri INEA RBT – Cobot MELFA Assista in pretvornik FR-E800

  V sredo, 8.7.2020, pri INEA RBT organiziramo dva nova webinarja na temo novega kolaborativnega robota MELFA Assista RV-5AS in novega frekvenčnega pretvornika FR-E800.  (več …)

 • 24. junij, 2020

  MELFA Cobot Assista premiera!

  V torek, 30.6.2020 ob 13.00, bo v živem prenosu na sporedu premiera novega Cobota MELFA Assista! Za dostop do prenosa je potrebna registracija na tej povezavi.
  (več …)

 • 8. junij, 2020

  Drugi webinar Kepware je pred nami!

  Od prvega webinarja (ki je potekal 15.4.) na temo KEPWARE produktov je preteklo že skoraj dva meseca. Skupaj s partnerjem PTC vas vljudno vabimo na drugi webinar na temo KEPWARE produktov, ki bo potekal 17.6.2020 ob 11.00! (več …)

 • 4. junij, 2020

  KNX komunikacijske rešitve – webinar 18.6.2020

  Pri podjetju Inea RBT dne 18.6.2020 organiziramo webinar na temo komunikacijskih rešitev za KNX sisteme. Govora bo o KNX inštalacijah ter komunikacijskih pretvornikih Intesis, katerih zastopnik smo pri našemu podjetju postali z majem 2020. Webinar bo potekal v slovenskem jeziku, izveden bo v sodelovanju s certificiranim KNX centrom Slovenije, ki ga vodi Elektro Pirnat d.o.o.. (več …)