• 19. oktober, 2020

  Trojček jesenskih webinarjev na temo platforme KEPServerEX in OPC Routerja

  V jesenskem času pri INEI RBT organiziramo trojček webinarjev na temo produktov za povezovanje proizvodnega in IT nivoja. Tematike bodo zanimive za tiste, ki šele razmišljate o digitalizaciji ter tiste, ki že aktivno povezujete proizvodni in IT nivo. (več …)

 • 18. september, 2020

  Nova webinarja na temo produktov za digitalizacijo proizvodnih procesov

  Pri INEA RBT v prihodnjih dveh tednih skupaj s principaloma KEPWARE (PTC) in inray Industrie Software vabimo na poslušanje dveh interaktivnih webinarjev na temo digitalizacijskih orodij KEPServerEX in OPC Router. Tokratni tematiki sta nekoliko “Siemens” usmerjeni. (več …)

 • 23. julij, 2020

  Bonitetna ocena A+ za leto 2020

  Pri INEA RBT smo si za leto 2020 prislužili bonitetno oceno A+ s strani bonitetne hiše Companywall. Ocena izkazuje skupek objektivnih in standardiziranih podatkov, ki zajemajo celotno dejavnost podjetja. Ocena je določena glede na finančno in ekonomsko analizo poslovanja v preteklem letu, ter je kombinacija statične in dinamične ocene.

  Na temu mestu se vsem strankam zahvaljujemo za zaupanje. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje znali odgovoriti na potrebe in želje v vaših projektih avtomatizacije.

   

 • 2. julij, 2020

  Dva nova webinarja pri INEA RBT – Cobot MELFA Assista in pretvornik FR-E800

  V sredo, 8.7.2020, pri INEA RBT organiziramo dva nova webinarja na temo novega kolaborativnega robota MELFA Assista RV-5AS in novega frekvenčnega pretvornika FR-E800.  (več …)

 • 24. junij, 2020

  MELFA Cobot Assista premiera!

  V torek, 30.6.2020 ob 13.00, bo v živem prenosu na sporedu premiera novega Cobota MELFA Assista! Za dostop do prenosa je potrebna registracija na tej povezavi.
  (več …)

 • 8. junij, 2020

  Drugi webinar Kepware je pred nami!

  Od prvega webinarja (ki je potekal 15.4.) na temo KEPWARE produktov je preteklo že skoraj dva meseca. Skupaj s partnerjem PTC vas vljudno vabimo na drugi webinar na temo KEPWARE produktov, ki bo potekal 17.6.2020 ob 11.00! (več …)

 • 4. junij, 2020

  KNX komunikacijske rešitve – webinar 18.6.2020

  Pri podjetju Inea RBT dne 18.6.2020 organiziramo webinar na temo komunikacijskih rešitev za KNX sisteme. Govora bo o KNX inštalacijah ter komunikacijskih pretvornikih Intesis, katerih zastopnik smo pri našemu podjetju postali z majem 2020. Webinar bo potekal v slovenskem jeziku, izveden bo v sodelovanju s certificiranim KNX centrom Slovenije, ki ga vodi Elektro Pirnat d.o.o.. (več …)

 • 1. junij, 2020

  Spremljanje podatkov z živimi KPI indikatorji preko eCatcher Mobile mobilnega vmesnika

  HMS Networks preko mobilnega vmesnika eCatcher Mobile za naprave opremljene z modemom Ewon Flexy omogoča spremljanje do 6 ključnih indikatorjev uspešnosti (KPI). Preko mobilne naprave je tako mogoče instantno spremljati (do) 6 KPI indikatorjev – od raznih vrednosti procesa do alarmov. V primeru alarmnih vrednosti uporabnik lahko instantno kreira VPN povezavo preko Talk2M orodja do naprave. (več …)

 • 27. maj, 2020

  Nov produkt v naši ponudbi in vabilo na webinar (OPC Router)

  Rešitve za komunikacijo in digitalizacijo proizvodnih procesov smo pri Inei RBT dopolnili z OPC Routerjem nemškega proizvajalca Inray Industrie Software. OPC Router je programska oprema, ki deluje kot »middleware« vmesnik med OT in IT napravami – povezuje PLK, PCS, SCADA, ERP in MES sisteme, SQL strežnike, označevalnike/printerje ter e-mail strežnike. OPC Router kot komunikacijska platforma z vgrajeno drag&drop funkcionalnostjo povezuje izvore podatkov z bazami podatkov in ostalimi ciljnimi destinacijami. Več informacij o OPC Routerju najdete na tej povezavi.

  Več o OPC Routerju bo mogoče izvedeti na webinarju dne 29.5.2020. Vsebina webinarja je sledeča:

  • Predstavitev funkcionalnosti OPC Routerja (15 min)
  • Live Demo (60 min):
   • OPC -> CSV
   • CSV-> MS SQL Server
   • REST ali MQTT plug-in
   • OPC -> SAP
  • Q&A na koncu (15 min)

  Začetek webinarja je ob 10.30, trajal bo približno 90 minut, potekal bo v angleščini. Preko info@inea-rbt.si nam lahko sporočite vašo prijavo. Nato vam bomo poslali dostop do webinarja.

  Integracija naprav z bazami podatkov in ostalimi sistemi je z OPC Routerjem mogoča preko 37 različnih Plug-in vtičnikov (OPC, SAP, SQL, MS Access/Excel, EUROMAP 63 in 77, ThingWorx, Oracle, Json, REST, MQTT, ODBC, SQLite, XML Xpath, RFID, MySQL in drugi). Seznam vtičnikov in več o njih najdete na tej povezavi.

  Brezplačen demo za vaše testiranje se nahaja na tej povezavi.

  Produkt ni suplement za Kepware/KEPServerEX OPC platformo, temveč ga dopolnjuje.

  Za več informacij smo vam na voljo.

 • 2. april, 2020

  Modem Cosy 131 je v akciji!

  Do 30.6.2020 po ugodni ceni nudimo Cosy 131 Starter Kit, ki vsebuje kompaktni industrijski modem Cosy 131 Ethernet in individualno online šolanje. Več o pogojih akcije v priloženem letaku (klik). (več …)