Proizvodi za nadzor električne energije

V ponudbi imamo opremo Mitsubishi Electric za upravljanje, spremljanje in nadzor električne energije s številnimi funkcijami za varčevanje z energijo.

Merilniki porabe električne energije

Mitsubishijevi večnamenski elektronski merilniki serije ME96 omogočajo preprosto uporabo in dobro berljivost.

Naprave ponujajo vrhunsko natančnost in vzdržljivost v kombinaciji s preprosto berljivostjo ter omogočajo hitro in natančno spremljanje električnega napajanja ali delovnega stanja strojne opreme. Mitsubishijeve merilne naprave se lahko uporabljajo za različne namene.

V ponudbi imamo tri izdelke za spremljanje porabe – 1. ME96SSEB-MB, 2. ME96SSHB-MB in 3. ME96SSRB-MB.

Več informacij o merilniku porabe električne energije ME96.

Naprave za zmanjševanje porabe električne energije

Naprave za zmanjševanje porabe električne energije omogočajo merjenje, zbiranje in analiziranje porabe energije, s čimer ponujajo rešitve za »vizualizacijo«. Na ta način podpirajo vaše aktivnosti za varčevanje z energijo z namenom izboljšanja storilnosti in zmanjšanja stroškov.

V ponudbi je enota EcoMonitorLight. Enota podpira merjenje energije, prikazovanje in nastavitev merilne točke. Poleg tega je s funkcijo RS-485 (komunikacija MODBUS(R) RTU) mogoče preprosto vzpostaviti povezavo s splošnimi strežniki in upravljanje energije z manj delovne sile.SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas