Intesis pretvorniki za klima naprave

Intesis AC vmesniki omogočajo celovito in enostavno integracijo AC enot za popolno dvosmerno kontrolo in nadzor klima naprav. Intesis AC pretvorniki so razviti v sodelovanju z vsemi vodilnimi proizvajalci klima naprav (Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba, Fujitsu, Hisense, LG, Haier, Samsung in ostali). Poleg omenjenih proizvajalcev, Intesis nudi tudi univerzalni IR pretvornik za klima naprave.

V nadaljevanju lahko najdete celovit portfolio INTESIS pretvornikov za povezovanje sistemov klimatizacije na BMS sisteme.

Univerzalni IR pretvorniki za klima naprave

Intesis (poleg pretvornikov, ki so vezani na specifične proizvajalce AC naprav) nudi univerzalni komunikacijski pretvornik za vse AC naprave, ki imajo IR sprejemnik.

Univerzalni AC pretvornik je razvit za komunikacijo s katerimkoli modelom klima naprav in toplotnih črpalk, ki imajo možnost prejemanja IR signala. Brezžični daljinski upravljalec proizvajalca se lahko koristi za upravljanje z vašim AC sistemom, Intesis Gateway IR sprejemnik pa nudi udobje pošiljanja vaših ukazov.

Karakteristike univerzalnega IR pretvornika:

  • univerzalni pretvornik omogoča popolno in naravno integracijo katerekoli AC enote z IR sprejemnikom
  • uporabnik lahko istočasno upravlja z AC enoto s pomočjo IR daljinskega upravljalca in kontinuirano nadzira dejanski status AC enote zahvaljujoč IR sprejemniku v pretvorniku
  • vgrajen senzor sobne temperature
  • hitra in enostavna konfiguracija zahvaljujoč “auto-learn” funkciji, ki omogoča avtomatsko nastavljanje konfiguracije IR daljinskega upravljalca

Preberite več o univerzalnih IR pretvornikih.SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas