Intesis Cloud rešitve za pametne zgradbe

Cloud proizvodi zagotavljajo rešitve za daljinsko povezovanje vseh nepovezanih naprav v hišah in zgradbah. Naprave v hišah in zgradbah se lahko povežejo v Cloud, kontrolo in nadzor pa je mogoče izvesti preko pametnih naprav in vmesnika za PC iz katerekoli lokacije.

Standard/ST Cloud Control

Klasične BACnet ali Modbus naprave lahko postanejo pametne s pomočjo Intesis ST Cloud Control.

Na enostaven način integrirajte vse naprave vaših sistemov v Intesis Cloud modul. Konfiguracija je mogoča preko specializiranega programskega orodja – Intesis MAPSa. Kontrola je mogoča preko intuitivnih aplikacij za pametni telefon ali preko vmesnika za računalnik. Cloud rešitev nudi enostaven nadzor BACnet ali Modbus naprav iz katerekoli lokacije.

Več o ST Cloud Control.

Air Conditioning Cloud Control

IoT rešitev za AC naprave in toplotne črpalke za upravljanje s hišami in zgradbami

Integrirajte katerikoli sistem za klimatizacijo in ga krmilite iz katerekoli lokacije. V ponudbi so profesionalne HVAC IoT rešitve za zgradbe, razvite v sodelovanju s proizvajalci klima naprav. Zanesljiva rešitev s tisočimi uporabniki po celotnem svetu. Nadzor naprav za klimatizacijo je možen kadarkoli in iz katerekoli lokacije na svetu.

Več o AC Cloud Control.

Karakteristike:

  • Enostaven monitoring in nadzor na intuitiven način
  • Vsebuje izvorno iOS in Android aplikacijo ter web vmesnik
  • Upravljanje z večimi uporabniki in pristopi po projektu
  • Upravljanje večih web lokacij iz iste nadzorne plošče


SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas