Iconics SCADA

Iconics je blagovna znamka proizvajalca Mitsubishi Electric in kot produkt predstavlja zmogljivo SCADA orodje. Iconics SCADA zagotavlja poenoteno, v realnem času, historično in z alarmi obogateno vizualizacijo za potrebe raznih proizvodnih, energetskih in industrijskih sistemov ter projektov avtomatizacije v gradbeništvu. Na voljo je vizualizacija v obliki Geo-SCADA 2D in 3D nadzornih plošč.

Produkti Iconics so deljeni modularno glede na različna funkcionalna področja:

  • GENESIS64 je napredno SCADA orodje za vpogled v proizvodne procese
  • HyperHistorian je napredni 64-bitni visoko hitrostni, zanesljiv in robusten historian modul narejen za kritične aplikacije
  • AnalytiX omogoča analitiko podatkov na nove načine – kritične podatke združuje za potrebe analitike, vizualizacije in delovanja
  • IoTWorx združuje ICONICS IoT tehnologijo s HMI/SCADA funkcijami, analitiko ter mobilnimi Cloud rešitvami
  • KPIWorX so “samo-postrežne” nadzorne plošče – vaše procese lahko vizualizirate po vaših željah
  • MobileHMI je SCADA rešitev za pregled na mobilnih napravah

Več informacij lahko pridobite v katalogu.

GENESIS64®

GENESIS64 je napredna HMI SCADA rešitev za Microsoft operacijske sisteme. Prinaša zmogljiv SCADA produkt z OPC, BACnet, Modbus in tehnologijami za standardne baze podatkov, ter povezljivost proizvodnih procesov, stavb in poslovnih sistemov. 64-bitna platforma s pomočjo OPC UA tehnologije omogoča operaterjem, vodjem in IT službi integracijo proizvodnih procesov, energije ter poslovnih procesov v varno in enotno vizualizacijsko nadzorno ploščo v realnem času.

GENESIS64 že vsebuje:

  • Hyper Alarm Server™ in AlarmWorX™64 za upravljanje z alarmi
  • TrendWorX™64 za vizualizacijo grafov trenda, zapisanih podatkov in poročil

Več o GENESIS64 SCADA orodju.

Hyper Historian®

Hyper Historian je napredno 64-bitno visoko-hitrostno, zanesljivo in robustno “historian” orodje. Narejen je za kritične aplikacije in omogoča algoritem visoke kompresije za zmogljivo in učinkovito uporabo virov. Hyper Historian je mogoče integrirati z zadnjimi “big data” tehnologijami, vključujoč Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka in Hadoop.

Več o Hyper Historian® modulu.

Energy AnalytiX®

Energy Analytix je sistem za analiziranje, upravljanje in monitoring energije. Nudi vizualizacijo v realnem času ter zagotavlja odprto podatkovno povezljivost in integracijo podatkov za BMS, SCADA, ERP in ostale nadzorne sisteme. Gre za pametno energetsko programsko orodje, ki omogoča intuitivno konfiguracijo, prilagajanje in upravljanje sistema. Vključuje vgrajene kalkulacije, analitiko, data historian, poročila in vizualizacijo za odločanje.

Več o Energy AnalytiX® modulu.

Facility AnalytiX®

Facility AnalytiX je popolna in tekoča programska rešitev za zagon, ki temelji na ICONICS napredni tehnologiji za odkrivanje in diagnostiko napak (FDD), ki znatno zmanjša stroške in izboljša učinkovitost delovanja. Nudi uporabniško prilagodljiva pravila za poročanje o napakah. Prav tako pretehta verjetnost okvare opreme in svetuje osebju o takojšnjih preventivnih ukrepih, ki jih je mogoče sprejeti, izboljšanju varnosti in optimizaciji prihrankov energije.

Nudi spremljanje stanja napak in njihovega življenjskega cikla za enostavnejše vzdrževanje. Vključene kalkulacije nudijo razne metrike stavb, bogata knjižnica diagnostičnih modelov standardnih HVAC in procesne opreme pa minimizira konfiguracijo.

Več o Facility AnalytiX® modulu.

Quality AnalytiX®

Quality AnalytiX operaterjem, osebju iz službe kakovosti, proizvodnim inženirjem in vodstvu omogoča ogled kakovostnih podatkov SPC in drugih proizvodnih parametrov, ki vplivajo na kakovost izdelka. Uporabniki lahko uporabijo katerega koli od obsežnega nabora vgrajenih izračunov SPC za katero koli spremenljivko procesa ter integrirajo podatke SPC v izraze in logiko za izvajanje korektivnih ukrepov na podlagi trendov procesa. Quality AnalytiX uporablja tehnologijo ICONICS Hyper Historian™ za zbiranje podatkov in izračune. Arhitektura podpira velike programe kakovosti SPC za celotno podjetje in aplikacije, ki zahtevajo hitre stopnje vzorčenja.

Več o Quality AnalytiX® modulu.

IoTWorX™

IoTWorX™ združuje najsodobnejšo IoT programsko tehnologijo s preverjenimi HMI/SCADA rešitvami, analitiko in mobilnimi rešitvami, ki delujejo v oblaku. Proizvajalcem in upravljavcem objektov je na voljo več ključnih tehnologij interneta stvari, vključno s povezljivostjo do sredstev, varno komunikacijo v oblaku in vgrajeno vizualizacijo v realnem času. “Edge analitika” ima za posledico minimalno zamudo, hkrati pa izkorišča FDD tehnologijo za znatno zmanjšanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti delovanja. Na voljo je povezovanje s katerokoli opremo za avtomatizacijo prek podprtih industrijskih protokolov, kot so OPC UA, BACnet, SNMP, Modbus, baz podatkov in spletnih storitev.

Več o IoTWorX™ modulu.

KPIWorX™

KPIWorX™ je zmogljivo orodje za vizualizacijo in analizo neposredno vodstvenim delavcem, menedžerjem in osebju v industriji. S KPIWorX lahko povezujete naprave za enostavno upravljanje in krmarjenje po sredstvih s podatki v realnem času. Mogoče je konfiguriranje samopostrežnih nadzornih plošč, ki ustrezajo posebnim potrebam industrije, medtem ko je mogoča komunikacija z zasloni v času izvajanja. Možna je vizualizacija najpomembnejših kazalnikov uspešnosti katerega koli sistema ali podjetja iz katerekoli namizne ali mobilne naprave.

Več o KPIWorX™ modulu.

MobileHMI™

MobileHMI je mobilna aplikacija, ki deluje na številnih pametnih telefonih in tablicah. MobileHMI zagotavlja bogato vizualizacijo v realnem času, zgodovinske trende in alarmna obvestila brez ogrožanja varnosti. MobileHMI obravnava naraščujočo potrebo po povezljivosti ločeno od operaterskih postaj, kar osebju omogoča daljinsko spremljanje in nadzor od kjerkoli.

Več o MobileHMI™ modulu.

Želite izvedeti več?

Za dodatne informacije smo na voljo preko info@inea-rbt.si in 01 5138 100.

Če želite testirati ICONICS Scado, če načrtujete investicijo v SCADA vizualizacijo ali če imate kakršnokoli drugo povezano vprašanje, vam z veseljem pomagamo.SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas