Servo pogoni Mitsubishi Electric

Mitsubishi electric ponuja široko paleto produktov s področja Servo in pogonskih sistemov, ki nudijo uporabne aplikacijske rešitve, od enostavnih enoosnih sistemov do kompleksnih popolnoma sinhroniziranih 96 osnih sistemov.

Standardni impulzni tip izhodnega modula in modul na vodilu SSCNET zlahka zadovoljita potrebe v posebnih servo aplikacijah.

»Super« serija Servo motorjev in ojačevalnikov postavi Mitsubishi Motion Control na najvišji nivo točnosti ob tem pa nudi širok razpon motorjev (vsi ustrezajo standardu 131,072 absolutni dajalnik) in širok razpon ojačevalnikov (do 55kW).

Vsa Mitsubishi Servo in pogonska sistemska strojna oprema je podprta s programskimi paketi, ki omogočajo enostavno programiranje in nastavljanje. Ponudba servosistemov MELSERVO obsega produktne linije MELSERVO-J4, MELSERVO-J3 in MELSERVO-JE.



SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas