Pametna rešitev za vsako pogonsko opravilo

Frekvenčni pretvorniki so ključnega pomena  za Mitsubishijev proizvodni avtomatizacijski sistem. Mitsubishi z več kot 25 leti delovanja in več kot 10 milijoni prodanih izdelkov še vedno kontinuirano prispeva inovacije k hitrostno spremenljivim pogonskim tehnologijam. Zadnji 64-bitni RISC procesorji, z izboljšano programsko opremo in z zadnjo izvedbo napajalne elektronike, naredijo dandanašnje hitrostno spremenljive pogonske rešitve hkrati učinkovite in enostavne za uporabo. Mitsubishi ponuja inovativne, odprte, prilagodljive in zanesljive  pogonske rešitve za specialne potrebe individualnih trgov in potrošnikov.

Mitsubishijevi frekvenčni pretvorniki zadovoljujejo vse standarde in specifikacije Evropske unije - 73/23/EEC evropska nizkonapetostna LVD direktiva in 98/37/EC odredba o varnosti strojev. Vsi izdelki imajo CE certifikate navezujoč na 89/336/EEC direktivo in tudi UL, cUL certifikate ter GOST certifikat za Ruski trg. V standardni opremi so že vključene vse pomembnejše varnostne funkcije, vsi Mitsubishijevi frekvenčni pretvorniki pa so izdelani v skladu z ISO 9001 standard kakovosti in v skladu z ISO 14001 okoljskim standardom.

Ponudba frekvenčnih pretvornikov pokriva zelo širok razpon izhodnih moči od 0.2kW vse do 630kW. Linija vključuje serijo najmanjših FR-D700 za enostavne aplikacije, srednje FR-E700 in serijo visoko zmogljive FR-A700, ki jo dopolnjuje serija FR-A701, ki ima pri zaviranju možnost vračanje energije v omrežje. Razpon produktov je dopolnjen s serijo FR-F740, ki je optimizirana za specialne potrebe črpalk in ventilatorjev za HVAC področje.

Vsi frekvenčni pretvorniki vsebujejo enostavne operacije in nastavitve ter optimiziran nadzor in upravljanje s podatki. Integrirane priključne sponke, vrteči navigaciski gumb in več jezična nadzorna plošča z funkcijo kopiranja poskrbi za nemudoma razumljivo informacijo o trenutnem stanju pogona in podaja jasne podatke o napakah.

Vključitev frekvenčnega pretvornika v mrežni sistem je enostavna,  saj ga lahko povežemo z  vmesniki kot so Profibus/DP, DeviceNet, CC-link, CANopen and LonWorks. Serijski RS-422 in RS-485 vmesnik in po izbiri USB priključek omogočajo večvozliščno uporabo z 32 postajami in povezavo zadnjimi verzijami vizualizacijskih sistemov.

SLV vektorska kontrola z možnostjo samonastavljanja in samodejno kompenzacijo slipa motorja, V/f kontrola s popolnoma programabilno karakteristiko in Mitsubishijeva napredna OEC tehnologija pripomorejo k temu, da ti frekvenčni pretvorniki gospodarijo z energijo v največji možni meri. Dosežejo lahko celo do 60% prihranka energije v primerjavi z običajno priključenimi motorji.

IMS študije potrjujejo izredne zmogljivosti Mitsubishijevih pogonskih sistemov:

Kadar govorimo o zanesljivosti Mitsubishijeve pogonske tehnike ima Mitsubishi zavidljiv sloves. Zadnje raziskave zadovoljstva kupcev izpeljane iz strani ustanove IMS Research potrjujejo, da Mitsubishi pogoni segajo v sam vrh v svojem razredu v smislu zanesljivosti produktov.

Kaj lahko pričakujemo od Mitsubishijevih Frekvenčnih pretvornikov?

 • Ustreznost svetovnim standardom, specifikacijo in potrdila
 • Odprta in prilagodljiva pogonska platforma
 • Širok razpon produktov namenjen potrebam trga
 • Enostavno rokovanje in nastavljanje
 • Optimirana kontrola in upravljanje s podatki
 • Velika zanesljivost produktov

Dodatne napredne tehnološke funkcije so:

 • SLV - vektorsko krmiljenje in V/f krmiljenje (popolnoma programabilno)
 • Samonastavljanje in samodejna kompenzacija slipa motorja
 • Mehka PWM funkcija za zmanjšanje hrupa motorja
 • OEC tehnologija za maksimalno varčevanje z energijo
 • Funkcija za aktivno omejevanje toka
 • Avtomatski ponovni zagon po izpadu napajanja
 • Fleksibilna kontrolna enota ter intuitivna konfiguracija in namestitev

Za pregled družine proizvodov in dodatne informacije kliknite na to povezavo.


eWON industrijski modemi odslej tudi pri podjetju Inea RBT

Spoštovani,

pri podjetju Inea RBT smo asortiman ponudbe opreme za avtomatizacijo razširili z...

eWON industrijski modemi odslej tudi pri podjetju Inea RBT

Pri podjetju Inea RBT d.o.o. smo pridobili mednarodni standard ISO 9001:2015

Spoštovani,

pri podjetju Inea RBT d.o.o. smo s 26. aprilom 2017 pridobili mednarodni standard...

Pri podjetju Inea RBT d.o.o. smo pridobili mednarodni standard ISO 9001:2015

Vabilo na dogodek Vode 2017

 

Spoštovani,

pri podjetju Inea RBT bomo 21. marca organizirali seminar na temo voda skupaj s...

Vabilo na dogodek Vode 2017

Inea RBT na Mednarodnemu industrijskemu sejmu v Celju

Spoštovani poslovni partner,

od 4. do 7. aprila 2017 bomo prisotni na Mednarodnemu industrijskemu...

Inea RBT na Mednarodnemu industrijskemu sejmu v Celju