Kepware

KEPServerEX je najmlajša generacija Kepwareove OPC-strežnik tehnologije.

Strežniška tehnologija je bila izdelana za namene hitre priprave komunikacijskih povezav z nadzornimi sistemi, s pomočjo širokega spektra razpoložljivih ‘Plug-in’ gonilnikov naprav in komponent. S preko 80 prenosljivimi gonilniki, ki podpirajo več sto različnih modelov naprav, je pridobivanje podatkov za odjemalca hitro in enostavno.

Tehnologija omogoča podporo za praktično vse svetovne proizvajalce krmilnikov, poleg tega pa tudi za:

  • specialne naprave (npr. Krauss Maffei MC4, Thermo Westronics analizatorji, …)
  • ODBC klient, ki zajema podatke iz baze in jih aplikaciji predstavi kot OPC tage
  • uporabniške gonilnike, ki omogoča enostavno izvedbo komunikacijskega gonilnika poljubne naprave preko serijske ali ethernet povezave
  • InTouch klient, ki uvozi spremenljivke iz Wonderware InTouch projekta

KEPServerEX se ponaša s preprostimi in razumljivimi uporabniškimi vmesniki vseh gonilnikov, s čimer je uporaba enostavna ob vsakem ravnanju s produktom, ne glede na uporabljen gonilnik. Dodaja se lahko mnogo naprav, ki izrabljajo številne gonilnike in to vse znotraj KEPServerEX vmesnika. Tako ni potrebno obvladovati novih komunikacijskih protokolov in vedno znova porabljati časa za spoznavanje različnih uporabniških programov. Za potrebe zanesljivejše komunikacije je na voljo ‘RedundancyMaster’, ki omogoča konfiguracijo z redundantnimi pari, tako da komunikacija ob odpovedi enega strežnika deluje preko redundantnega.

Za več informacij kliknite tukaj.

 

 

Več o rešitvah Kepware na Youtube kanalu:SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas