HMS Industrial Networks

Produkti HMS Industrial Networks omogočajo povezovanje in prevajanje različnih industrijskih protokolov na ravni proizvodnih obratov, rešitve za CAN in »Safety« komunikacijo ter oddaljen dostop do strojev. Rešitve proizvajalca HMS Industrial Networks omogočajo pot v Industrijo 4.0.

Anybus komunikacijski pretvorniki se uporabljajo kot komunikacijski prevajalci med napravami (ali omrežji), ki koristijo različne komunikacijske protokole. Tako je mogoče med seboj povezati večino industrijskih protokolov znotraj industrijskih Ethernet in Fieldbus omrežij. Anybus nudi tudi namenske vstavljive vmesnike za komunikacijo naprav z odprtimi omrežji.

Komponente Anybus Wireless omogočajo WLAN in Bluetooth komunikacijo, kjer žično povezovanje ni željeno oziroma mogoče.

Klik do komunikacijskih pretvornikov Anybus in komponent za brezžično povezovanje Anybus Wireless

eWON industrijski usmerjevalniki oziroma modemi omogočajo oddaljen dostop do naprav. Modemi omogočajo upravljanje oz. management s sredstvi, (prediktivno) vzdrževanje na daljavo, hkraten nadzor večih objektov in daljinsko merjenje, s čimer je mogoče oblikovati poročila in grafične prikaze, pridobivati alarmna opozorila, ter doseči optimizacijo delovanja.

Klik do eWON produktov za brezžični dostop do naprav

Komunikacijski moduli IXXAT se uporabljajo kot komunikacijske rešitve na področju CAN omrežij, “Safety” funkcij in na področju avtomobilske industrije. Poleg enostavnega razvoja “Safety” funkcij moduli omogočajo komunikacijo znotraj strojev in med komponentami.

Klik do komunikacijskih modulov IXXATSODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju industrijske avtomatizacije, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker so naši kupci iz različnih panog, in ker se trudimo razumeti potrebe vašega podjetja, s pomočjo tehnične podpore znamo ponuditi ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas