7. februar, 2019

INEA RBT na IFAM-u 2019

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se bo med 12. in 14. februarjem 2019 odvijal sejem IFAM. Na našem razstavnem prostoru (A2-301) bo poleg tradicionalno predstavljenih PLK-jev, frekvenčnih pretvornikov, servo pogonov, robotov in HMI panelov proizvajalca Mitsubishi Electric mogoče videti tudi SCADO MAPS, senzor vibracij za predvidljivo vzdrževanje pogonov in rešitev “Poka-Yoke”. Mogoče bo videti tudi rešitve blagovne znamke eWON za oddaljeni dostop do naprav iz oddaljenih lokacij, poudarek pa bomo dali tudi programskim rešitvam proizvajalca Kepware za centralizacijo razpršenih proizvodnih podatkov in komunikacijsko povezljivost različnih avtomatizacijskih komponent.

V okviru Business Foruma bomo izvedli dve prezentaciji:

1. v sredo 13.2. ob 11.45 bomo predstavili rešitev »Poka Yoke« – japonski koncept, usmerjen v popolno izločitev napak človeške narave, v našem primeru na področju ročne montažne proizvodnje.

 

2. v sredo 13.2. ob 13.30 bo beseda tekla o centralizaciji proizvodnih podatkov s pomočjo komunikacijske platforme Kepware. Knjižnica s 150 gonilniki naprav, klientov in plug-inov omogoča povezljivost strojne opreme, komunikacijskih protokolov in IoT aplikacij. Tematika bo zanimiva posameznikom, katerih izziv je povezljivost različnih komunikacijskih protokolov in komponent, ter centralizacija razprešenih podatkov.

Za brezplačne karte nam pišite na info@inea-rbt.si.