12. julij, 2018

eWON Cosy z novimi funkcionalnostmi

eWON Cosy, osnovni model modema za oddaljeni dostop do naprav od nedavnega podpira E-mail in SMS sporočila za potrebe alarmnega sporočanja. Funkcija alarma je omogočena za vse modele modema Cosy 131 (3G, 4G, Ethernet in WiFi) in je omogočena kot programska posodobitev. S pomočjo alarmne funkcionalnosti SMS in E-mail sporočil povezane naprave dejansko lahko »govorijo z uporabniki«, uporabnik pa ob pravem času pridobiva informacije o temu kje in kdaj se je pojavila napaka v njegovi opremi oziroma procesu.

Poleg nove funkcionalnosti alarmnega sporočanja je eWON nedavno razširil ponudbo z modelom Cosy 4G, ki omogoča LTE omrežje. V primeru nedostopnega, nestabilnega ali preobremenjenega omrežja 4G, modem avtomatsko preklopi na nižje, 3G omrežje.

Več o modemu Cosy na povezavi (klik).

Še to – s strani bralcev magazina Control Design, ki je na področju Združenih držav Amerike in po svetu eden izmed vodilnih s področja avtomatizacije, je blagovna znamka eWON v raziskavi rešitev za strojegradnike bila izbrana za najboljšo v kategoriji Oddaljenega dostopa do naprav. Blagovna znamka eWON je na prvo mesto v kategoriji oddaljenega dostopa do naprav bila izbrana že četrto leto zapored po mnenju 15 tisočih posameznikov. Več o nominaciji na povezavi (klik).