• 3. oktober, 2018

  Praktična delavnica eWON – rešitve daljinskega dostopa do naprav

  Pri Inea RBT v četrtek dne 8.11.2018 organiziramo celodnevno delavnico na temo industrijskih modemov eWON. Delavnica bo namenjena predstavitvi osnovnih kot tudi bolj zahtevnih značilnosti oddaljenega dostopa do strojev, predstavitvi modemov Cosy in Flexy, ter prikazu praktičnih primerov oddaljenega povezovanja do strojev. (več …)

 • 12. julij, 2018

  eWON Cosy z novimi funkcionalnostmi

  eWON Cosy, osnovni model modema za oddaljeni dostop do naprav od nedavnega podpira E-mail in SMS sporočila za potrebe alarmnega sporočanja. Funkcija alarma je omogočena za vse modele modema Cosy 131 (3G, 4G, Ethernet in WiFi) in je omogočena kot programska posodobitev. (več …)

 • 18. december, 2017

  Dnevi avtomatizacije 2017

  Pozdravljeni!

  Tudi letos smo ponovno izvedli “Balkan Tour” oziroma tradicionalne Dneve avtomatizacije v Sloveniji (Ljubljana), na Hrvaškem (Zagreb), v Bosni in Hercegovini (Glamočani pri Banja Luki), ter Srbiji (Beograd). (več …)

 • 18. oktober, 2017

  Podjetje INEA RBT v letu 2017 z novo spletno stranjo, bonitetno oceno AA+ in standardom ISO 9001:2015

  Pri podjetju INEA RBT skrbimo za podobo podjetja, prav tako pa zunanjim deležnikom izkazujemo odličnost svojih procesov.  (več …)

 • 1. april, 2017

  V ponudbi podjetja Inea RBT tudi oprema za daljinski dostop do naprav eWON

  Pri podjetju Inea RBT smo z aprilom 2017 produktni nabor razširili s komponentami za oddaljen dostop do strojev eWON. Blagovna znamka eWON spada pod okrilje švedskega proizvajalca naprav za komunikacijo v avtomatizaciji HMS Industrial Networks. Gre za industrijske modeme, ki se v osnovi uporabljajo za oddaljen dostop do strojev, ter omogočajo oddaljeno in prediktivno vzdrževanje, upravljanje s sredstvi podjetja, oddaljeno merjenje, dostop do večih objektov/obratov iz ene točke in podobno.

  Več informacij o eWON modemih najdete na www.ewon.biz