• 18. september, 2019

  PRAKTIČNA DELAVNICA EWON – REŠITVE DALJINSKEGA DOSTOPA DO NAPRAV

  Pri Inea RBT v torek, dne 8.10.2019, organiziramo celodnevno delavnico na temo industrijskih modemov eWON. Delavnica bo namenjena predstavitvi osnovnih in bolj zahtevnih značilnosti oddaljenega dostopa do strojev, predstavitvi modemov Cosy in Flexy ter prikazu praktičnih primerov oddaljenega povezovanja do strojev. (več …)

 • 29. maj, 2019

  INEA RBT d.o.o. na javnem razpisu »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«

  Inea RBT d.o.o. je kot konzorcijski partner v soprijavi s prijaviteljem ŠRAML d.o.o. in še drugim konzorcijskim partnerjem AMON d.o.o. bila uspešna pri prijavi na razpis »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«. Le ta je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 32/17, z dne 30.6.2017  (sprememba javnega razpisa UL RS št. 17/18). (več …)

 • 28. maj, 2019

  INEA RBT na Forumu IRT 2019

  V ponedeljek, 3. junija 2019, se v portoroškem hotelu Slovenija začne tradicionalni dvodnevni industrijski IRT Forum 2019. Tekom bogatega programa bodo predstavljene inovacije, napredne tehnologije in rešitve iz industrijskega okolja, vzporedno pa se bodo odvile tudi strokovna razstava, okrogla miza in podelitev priznanj TARAS. Več o programu dogodka na povezavi (klik).

  (več …)

 • 4. april, 2019

  INEA RBT na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju!

  V torek, 9.4.2019, na celjskem sejmišču vrata ponovno odpira Mednarodni industrijski sejem!

  Na največjem sejmu s področja strojegradnje, orodjarstva, varjenja in rezanja v JV Evropi bomo prisotni tudi mi. (več …)

 • 7. februar, 2019

  INEA RBT na IFAM-u 2019

  Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se bo med 12. in 14. februarjem 2019 odvijal sejem IFAM. Na našem razstavnem prostoru (A2-301) bo poleg tradicionalno predstavljenih PLK-jev, frekvenčnih pretvornikov, servo pogonov, robotov in HMI panelov proizvajalca Mitsubishi Electric mogoče videti tudi SCADO MAPS, senzor vibracij za predvidljivo vzdrževanje pogonov in rešitev “Poka-Yoke”. Mogoče bo videti tudi rešitve blagovne znamke eWON za oddaljeni dostop do naprav iz oddaljenih lokacij, poudarek pa bomo dali tudi programskim rešitvam proizvajalca Kepware za centralizacijo razpršenih proizvodnih podatkov in komunikacijsko povezljivost različnih avtomatizacijskih komponent. (več …)

 • 27. januar, 2019

  Vabilo na seminar FlexThink!

  Pri podjetju INEA RBT dne 1.2.2019 organiziramo seminar FlexThink na temo oddaljenega dostopa do naprav in podatkov. Govora bo o zmožnostih industrijskih modemov eWON, varnosti prenosa podatkov preko interneta, pojmih I4.0, IoT, API, M2Web, OPC UA, VPN, Historian, mogoče pa bo videti tudi živo IoT aplikacijo.

  (več …)

 • 12. julij, 2018

  eWON Cosy z novimi funkcionalnostmi

  eWON Cosy, osnovni model modema za oddaljeni dostop do naprav od nedavnega podpira E-mail in SMS sporočila za potrebe alarmnega sporočanja. Funkcija alarma je omogočena za vse modele modema Cosy 131 (3G, 4G, Ethernet in WiFi) in je omogočena kot programska posodobitev. (več …)

 • 18. december, 2017

  Dnevi avtomatizacije 2017

  Pozdravljeni!

  Tudi letos smo ponovno izvedli “Balkan Tour” oziroma tradicionalne Dneve avtomatizacije v Sloveniji (Ljubljana), na Hrvaškem (Zagreb), v Bosni in Hercegovini (Glamočani pri Banja Luki), ter Srbiji (Beograd). (več …)

 • 18. oktober, 2017

  Podjetje INEA RBT v letu 2017 z novo spletno stranjo, bonitetno oceno AA+ in standardom ISO 9001:2015

  Pri podjetju INEA RBT skrbimo za podobo podjetja, prav tako pa zunanjim deležnikom izkazujemo odličnost svojih procesov.  (več …)

 • 1. april, 2017

  V ponudbi podjetja Inea RBT tudi oprema za daljinski dostop do naprav eWON

  Pri podjetju Inea RBT smo z aprilom 2017 produktni nabor razširili s komponentami za oddaljen dostop do strojev eWON. Blagovna znamka eWON spada pod okrilje švedskega proizvajalca naprav za komunikacijo v avtomatizaciji HMS Industrial Networks. Gre za industrijske modeme, ki se v osnovi uporabljajo za oddaljen dostop do strojev, ter omogočajo oddaljeno in prediktivno vzdrževanje, upravljanje s sredstvi podjetja, oddaljeno merjenje, dostop do večih objektov/obratov iz ene točke in podobno.

  Več informacij o eWON modemih najdete na www.ewon.biz